ВИДЕО: Струмичката полиција дели пендреци обезбедувањето клоци и боксови - македонски спорт

Струмичката полиција мава пендреци а обезбедуваето наместо да ја контролира ситуацијата ги тепа навивачите. Катастрофата од организиација на ракометниот меч меѓу струмичкиот ракометен прволигаш и Вардар Про резултираше со инцидент по кој навивачите на Вардар, популарните Комити без исфрлени од салата. Внимавајте на 6:47 каде што полицискиот службеник, удира со пендрекот без никаква потреба

најчитано сега