ВИДЕО: „Човек со дела- затоа Струмица е врела“- нова песна за Зоран Заев

Новиот лидер а СДСМ и градоначалник на СДСМ Зоран Заев е убедливо политичар кој е опеан во најголем број музички нумери.

Негов сограѓанин објавил нова песна во која ги набројува добрините на градоначалникот направени за Струмица.

„Види ја Струмица секојдневно се гради,

Заев го сакаат брат и стари и млади,

Човек со храбро срце, човек со дела

сега и ти сфати зошто Струмица е врела...“, е дел од текстот на новата песна за Заев.

Претходно тој беше опеан и во песната „Еј Зоки Зоране“.

најчитано сега