Oделе во кино за да имаат секс - скандал ја потресе Италија

Еден чувар на кино во Сиракуза  бил уапсен поради тоа што организирал секс во живо. Анаел Ибанез кој работел во киното Siracuse 6 заедно со уште петмина направил ценовник за онике кои што сакаат директно да учествуваат во секс претставата. Им наплаќал по 75 долари за оние во прв ред, нешто помалце по 50 долари за оние кои ќе седат во втор ред и 35 долари за оние во третиот ред. Истиот имал и свои луѓе кои му кажувале дали некои е сомнителен или не. Оние кои што им изгледале сомнително не добивале влезница. Сопственикот на книото не знаел за тоа дека во истото се наплаќало за гледање блуд. “Дури сега сум информиран и крајно сум шокиран и згрозен“, изјавил Џон Шорба, потпретседател на United Entertainment Corp, и сопственик на киното Siracuse 6 Move.

 

најчитано сега