ВИДЕО: Србин мртов пијан се качил на мост и заспал на височина од 25 метри

38-годишниот Иван Т. од Србија мртов пијан се качил и заспал на мост, а бил забележан од случаен минувач.

Тој се наоѓал на висина од 25 метри.

Откако го разбудиле, неповреден се симнал од мостот.

најчитано сега