Груевски на поставување камен темелник на спортска сала на УКИМ

Премиерот на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе присуствува на поставување камен темелник на спортска сала на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

 

Почетокот на настанот е предвиден за 12:30 часот.

најчитано сега