Груевски денеска на отворање на обновениот Стар театар

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на официјалното отворање на Стариот театар во Скопје.

-Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска ќе присуствува на свеченото примопредавање на новата театарска зграда на објектот „Стар театар“ на националната установа Македонски народен театар, стои во соопштението од македонската Влада.

Почетокот на отворањето на Театарот е предвиден за 11:30 часот.

 

најчитано сега