ВИДЕО: Луд Русин пука со пиштол за да ја премине улицата со своето синче

Вакво нешто ретко се гледа во цивилизираниот свет. Луд Русин пукаше со пиштол за да го запре сообраќајот и да ја премине улицата со синчето.

Иако секој пешак на светот се судрил со несовесни возачи кои не сакаат да дадат предност, овој Русин дефинитивно воопшто нема трпение за вакви проблеми во сообраќајот.

Погледнете што се случи...

најчитано сега