ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да бара оправдувања Жерновски да ги засука ракавите и да работи

Наместо постојано да се жали и да наоѓа изговори, градоначалникот на Општина Центар, г-нот Андреј Жерновски треба конечно да ги засука ракавите, да се фати за работа и да исполни барем едно од неговите еден милион ветувања дадени пред граѓаните на Центар.

          Се друго претставува изговор и барање на оправдување да не се сработи она што го има вететно.

          Жерновски откако стапи на функцијата градоначалник освен обиколката околу  три прегорени електрични столбови , нема ниту една друга активност.

 

          Тоа граѓаните не го заслужуваат.

Интегрален текст од ВМРО-ДПМНЕ.

најчитано сега