(ВИДЕО) Скандал: Пратеник во грчкото Собрание малтретира македонски возач

Пратеникот во грчкото Собрание од редовите на Златна Зора, Илиас Панагиотарос малтретира македонски возач. Видеото на YouTube е објавено денеска но според облеката може да се забележи дека е снимено претходно. На него можете да забележите, какви пратеници има во грчкото Собрание.

најчитано сега