Будимир се враќа во претседателската столица во БиХ

Претседателот на Федерацијата Босна и Херцеговина, Живко Будмир, по пуштањето од притвор изјавил дека ќе продолжи да ја работи својата работа таму каде што застанал.

- „Јас ќе продолжам да ја работам мојата работа како што го правев тоа и досега“, рекол Будимир. 

 

најчитано сега