Распука патеката кај каналот Студенчишта во Охрид

Високиот водостој на каналот Студенчишта и понатаму прави проблеми, пренесе Охридњуз.

На неколку места по должината на патеката која води до Билјанини извори се забележуваат оштетувања на асфалтот.

За овој период од годината водостојот на охридското езеро повторно е многу висок, пренесе Охридњуз.

најчитано сега