УЈП поблизу до граѓаните - и денеска мобилен шалтер пред Општина Аеродром

Денеска, Управата за јавни приходи. ќе постави „Мобилен даночен шалтер“ пред седиштето на Општина Аеродром. Даночните обврзници на шалтерот ќе можат да добијат даночни услуги.

Преку опремено комбе како даночна мобилна канцеларија, граѓаните и фирмите ќе имаат можност да ги добијат сите даночни услуги и информации, да ги достават сите видови даночни пријави и да ги подигнат сите документи што ги издава УЈП. 

најчитано сега