Ракотинци утре без вода

Утре селото Ракотинци ќе остане без вода од осум часот наутро.

Причината е чистење на резервоарот за вода со кое се снабдува селото.

Селото ќе остане без вода додека не се санира дефектот.

ФОТО: Денешен 

најчитано сега