Врие анонимци: Ова се комплетните кандидатски листи на СДСМ

Изборна единица број 1

1. Рената Тренеска Дескоска
2. Софија Куновска
3. Стефан Богоев
4. место за коалиционен партнер
5. Дуфе Кукоски-ЛДП
6. Солза Грчева
7. Лидија Димова
8. Сафет Бишевац
9. Кире Наумов
10. Нано Ружин- ЛДП
11. Анета Симеска
12. Далибор Богдановски
13. Драган Ацевски
14. Дарко Каевски
15. коалициски партнер
16. Андреја Кнежевски
17. Дарко Ѓорѓиевски
18. Невенка Спасовска
19. Христијан Јосифовски
20. коалициски партнер

Изборна единица број 2

1. Петре Шилегов
2. Љубиша Николиќ
3. коалициски партнер
4. Љубица Буралиева
5. Благоја Стојановски
6. коалиционен партнер
7. Марина Алексовска
8. коалиционен партнер
9. Сенад Смаиловиќ
10. Иво Скилески
11. Селда Ујкановиќ
12. Милица Бубало
13. Ленче Шегмановиќ Комненовиќ
14. коалиционен партнер
15. Владислав Трајковски
16. Данчо Божиновски
17. коалиционен партнер
18. коалиционен партнер
19. Шаип Рамадани
20. Паскал Сетинов

Изборна единица број 3

1. Марјанчо Николов
2. Ален Георгиев
3. Јагода Шахпаска
4. коалиционен партнер
5. Миле Андонов
6. Мира Стојчевска
7. коалиционен партнер
8. Борјанчо Мицевски
9. Даница Рамбова
10. Делчо Илиев
11. Зоран Наков
12. Наташа Богдановска
13. Александра Митровска
14. коалиционен партнер
15. Тимчо Ристовски
16. Гордана Стојанова
17. Кирил Шапкалиевски
18. коалиционен партнер
19. Ангел Јанков
20. Славче Димов

Изборна единица број 4

1. Хари Локвенец
2. Панче Орцев
3. Роза Топузова Каревска
4. Бетијан Китев
5. Сашо Поцков
6. Милевка Георгиева
7. Горан Сугарески
8. Марјан Даскаловски
9. Живка Гавровска
10. Јордан Шијаков
11. Андреј Тасев
12. Јасмина Гулевска
13. Благој Илиев
14. Мери Лазарова
15. коалиционен партнер
16. Демо Куртов
17. Маја Зафирова
18. коалиционен партнер
19. Александар Џагадуроски
20. Тина Петрушева

Изборна единица број 5

1. Васко Ковачевски
2. Томислав Тунтев
3. Мирјана Докоска
4. Горан Милевски
5. Биљана Настеска
6. Јулијана Силјаноска
7. Митре Вељановски
8. Аднан Џафероски
9. Дивна Ефтимоска Јовковска
10. коалиционен партнер
11. Никола Поповски
12. Драгана Куртеска Филиповска
13. Методија Илиевски
14. Владимир Јовески
15. Бисера Костадиновска
16. коалиционен партнер
17. Ристе Талески
18. коалиционен партнер
19. Мишел Силјановски
20. Јасмина Стевановска

Изборна единица број 6

1. Стојко Пауновски
2. Благојче Трпевски
3. Севим Мурати
4. Ивица Михајловски
5. Вања Јовчевска
6. коалиционен партнер
7. Анастасија Блажеска
8. Зоран Ангелов
9. Цвете Серафимовска
10. Денис Богоевски
11. Ангела Крајческа
12. Александар Бојоски
13. Небојша Билбилоски
14. Дени Апостолоски
15. Јелица Матеска
16. Александар Мишовски
17. Тахир Зунуни
18. Мелиса Ценоска
19. Игор Петкоски
20. Бојан Ристовски

 

 

23.03.2014 - 17:21

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега