На спиење му ги исекла вените на своето момче - "Не ми ја возвраќаше љубовта"

41 годишната Светлана Д. од  Сурдулица, со жилет му ги исекла вените на нејзиното 36 годишно момче Мирослав С. Српската полиција ја уапсила жената, која изјавила дека се одлучила да го убие своето момче бидејќи тој не и ја возвраќал љубовта.

Според обвинението, двојката се расправала, по што Светлана го нападнала својот парнер додека спиел.

 

најчитано сега