ФОТО: Погледнете колкав замав зела технологијата за 8 години

 

Обраќањето при устоличувањето на папата во 2005 и она пред 2 дена покжаува колку напреднала технологијата. Додека во 2005 ретко кој имаше телефон со камера, во 2013 се гледа дека снима речи си секој човек и тоа со што стигне. Телефони, камкодери, таблети

најчитано сега