Кисела Вода и Шуто Оризари утре без струја

Утре неколку скопски населби ќе останат без електрична енергија.

Утре без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од улиците Пера Јовановиќ, Лазар Димитров, Петар Драпшин, Кумановска, Добромир Хрс и Браќа Грим во општина Кисела Вода во период од 9 до 11 часот.

Од 09 до 15 часот, без струја ќе бидат корисниците од улиците Гарсија Лорка,  Антонин Дворжак, Метохиска и дел од Виетнамска во општина Шуто Оризари.

ФОТО: Нетпрес

 

 

најчитано сега