Ѓорче Петров и Шуто Оризари утре без електрична енергија

Неколку скопски населби утре ќе останат без елетрична енергија.

Утре во периодот од  

09 до 15:30 часот корисниците од улицата Ѓорче Петров бр. 64. во општина Ѓорче Петров ќе останат без електрична енергија.

Исто така, во период од 09 до 15  часот корисниците од улицата Антонин Дворжак, улицата Гарсија Лорка, улицата Виетнамска и улицата Метохиска во населбата  Шуто Оризари ќе останат без електрична енергија.

ФОТО: Денешен 

најчитано сега