„Денови на педагогија“ на Филозофскиот факултет во Скопје

Денеска институтот за педагогија на Филозофскиот факултет во Скопје по повод 24 мај - Денот на просветителството ја организира манифестацијата „Денови на педагогија“.

Манифестацијата оваа година е посветена на темата педагогот во современата воспитно-образовна практика. 

Ќе биде промовиран и зборник, а ќе се одржат и предавања и презентација на проекти од практичната работа на педагогот во воспитно-образовните институции. 

ФОТО: Факултети.мк

најчитано сега