Ѓорче Петров и Карпош утре без струја

Утре од 10 до 15.30 часот  жителите на улицата Ѓорче Петров број 64 ќе останат без струја.

Од 10 до 12 часот ќе нема струја и на дел од улиците Кнез Трпимир, Поп Богомил, Лесновска и Јан Хус, во Карпош. 

Во Шуто Оризари од 9 до 15 часот, струја ќе нема и на улиците Антонин Дворжак, Гарсија Лорка, Метохиска и на дел од улицата Виетнамска.

Од 10 до 14 часот без струја ќе останат жителите од  Центар, од улиците Дебарца и 29 Ноември.

ФОТО: Утрински 

најчитано сега