Вработете се: Дрекслемајер бара магационер за фабриката во Кавадарци

Фабриката Дрекслермајер бара работник за во магацин. 
Задачи
 • Прием на работен распоред и набавка на кабли и други материјали во производство
 • Средување и сврзување на празни пакети
 • Лепење на етикети на материјалите и сместување на полици
 • Водење писок на материјали
 • Воспоставување на техничка исправност на виљушкарот и проверка на оперативната состојба на истиот 
 • Управување со разместувањето, подигнувањето/товарењето и транспортот на контејнерите од/до поставката со полици 
 • Товар/Растовар на камиони и редење на кабли во метални кутии на рампа надвор/внатре
 • Снабдување на  материјали за производство со виљушкарот 
 • Чување на опремата во работна состојба и информирање на супервизорот за било какви неправилности
 • Потребни квалификации
 • Минимум завршено средно образование
 • Подготвеност за работа во смени
 • Прецизност, рачна умешност и високо ниво на свест и доверливост
 • Искуство од областа на индустријата се зема како предност
 • Познавање на странски јазик (германски или англиски) се зема како предност
 
Пратете ја својата апликација на: applications_macedonia@draexlmaier.de со наслов Работник во магацин.
 
Краен рок за аплицирање е 5 работни дена од датумот на објавување на овој оглас. (20.12.2013) Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.
22.12.2013 - 12:51

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега