Во Скопје не се диши - погледнете колку е загаден воздухот

Станица CO NO2 O3 PM25 PM10 SO2
Центар
Карпош
Лисиче HCM
Гази Баба HCM HCM
Ректорат HCM HCM
Миладиновци HCM
Мршевци HCM HCM
Битола 1 HCM
Битола 2 HCM
Кичево HCM
Лазарополе HCM HCM
Тетово HCM
Велес 1 HCM
Велес 2 HCM
Кочани HCM
Кавадарци HCM
Куманово HCM

 

Индекс на загадување
Многу Високо
Високо
Средно
Ниско
Многу Ниско
Нема Податоци
HCM Не Cе Mери
18.12.2013 - 19:35

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега