Bob Marley Day во Градскиот парк во Скопје

Единаесетта година по ред, во Градскиот парк во Скопје се одржува Боб Марли деј. Овој настан прв пат се одржа во 2003 година и оттогаш расте како во својата големина така и во значајноста. Во Градскиот парк во Скопје секоја година се собираат илјадници посетители од Европа и голем број музичари и DJ.

Еве ја програмата на денешната целодневна реге журк во Градскиот парк:

Групи:
- One Love Children's Choir
- South Park
- Canon
- Conop
- Quartet 2 +2

DJ:
- Charley
- Rasta Girl
- Geto Rudi
- Irenska
- Sunflower

Хуманитарни акции:
- Рачно изработени детски производи за помош на децата без родители
- Изложба на слики, изработени од деца

најчитано сега