Македонци ја хакнаа НАСА

Македонската хакерска група „Macedonian Dark Security“ успеала да влее во сајтот на НАСА, јави МК Њуз. 

Македонските хакери биле добродушни па не сакале да прават штета. За да покажат дека можат да влезат во еден од најбезбедните системи во светот, само вметнале свој фалј во сајтот.

најчитано сега