Оглас за вработување на 5 јавни службеници - плата до 28.500 денари

Агенцијата за администрација вработува 5 јавни службеници во Центарот за стручно образование и обука – Скопје. Се бараат работници за следните позиции:

1. Раководител на сектор за истражување и развој на системот на стручно образование и меѓународна соработка. Паричниот нето износ на основната плата е: 28.545,00 денари

2. Советник за градежно-геодетска струка.Паричниот нето износ на основната плата е: 22.875,00 денари

3. Советник за кариерно водење и советување на учениците.Паричниот нето износ на основната плата е: 22.875,00 денари

4. Советник за модели на настава и дидактички материјали. Паричниот нето износ на основната плата е: 22.875,00 денари

5. Советник за шумарско-дрвопреработувачка струка. Паричниот нето износ на основната плата е: 22.875,00 денари

Информирајте се и аплицирајте на овој линк:

Работници бара и белгиски Ванхол за својата фабрика во зоната во Бунарџик. Се бараат работници со завршено средно училиште и тоа:заварувачи, столари, тапетари, електричари, инсталатери на хидраулика и пневматика, инсталатери на прозорци…..

Повеќе детали имате тука.

13.11.2013 - 22:58

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега