ФОТО: Болт доби специјален GT-R Spec Bolt

Усеин Болт доби специјално издание Nissan GT-R Spec Bolt. Моделот е базиран на новиот GT-R и нуди посебен дизајн, создаден од самиот атлетичар.

најчитано сега