Утре без вода скопските населби Аеродром и Ново Лисиче

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација, ги известува граѓаните  дека на ден утре поради дефект на  шибер од Ф - 400 мм во пумпна станица Припор, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на дефектот без вода ќе останат корисниците од високата зона во населбата Аеродром и Ново Лисиче.
Претходно пристигна известување дека прекин во водоснабдувањето ќе има и во дел од општина Центар

најчитано сега