Утре без вода пола центар на Скопје

 Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација, ги известува граѓаните  дека на утре, поради уличен дефект на водоводна цевка со пречник од Ф – 400 мм на бул. Гоце Делчев кај црквата Свети Димитрија, без водоснабдување од 09:00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат објектите на црквата Свети Димитрија, Комерцијална Банка, Министерството за Транспорт и Врски и хотелот Стоун Бриџ во скопски Центар

најчитано сега