ВИДЕО: Како изгледал Лондон во минатото

 

Студенти од De Monfor универзитетот од Лестер ги искористиле сите записи нацрти, мапи и документи кои успеале да ги најдат и креирале едно интересно видео за тоа како изледал Лондон пред повеќе од 300 години. Ниваната анимација освоила награда за најдобра 3Д анимација која не води во минатото.

 

 

31.10.2013 - 15:34

најчитано сега