ФОТО: Идентификуван мажот заплеткан во киднапирањето на малата Меделин

Конечно е идентификуван мажот поврзан со киднапирањето на малата Меделин Мекејн во Португалија во 2007 година.

Окако неодамна случајот за најголемата мистерија околу грабнувањето на малечката Меделин повторно беше отворен, се покажува дека најверојатно во киднапирањето учествувал маж кој го загубил животот во тракторска несреќа. Полицијата не го открива неговиот идентитет а во јавноста е познато само дека тој имал 40 години кога ја грабнал малечката Меделин.

Засега не е познат мотивот за киднапирањето.

31.10.2013 - 15:26

најчитано сега