Го убедувала сопругот дека затруднела гледајќи 3Д порно-филм

Џенифер Џонсон од САД верувале или не го убедувала својот сопруг дека останала бремена додека гледала 3Д-порно-филм.

Нејзиниот сопруг Ерик Џонсон служел во војска во Ирак додека било зачнато детето, а она што е уште поинтересно е дека тој е белец, а детето кое го родила Америкаката е црно. Оваа Американа тврди дека откако гледала 3Д порно-филм неколку дена имала мачнини, а потоа дознала и дека е бремена.

- Денеска се е можно со напредокот на технологијата. 3Д филмовите се реалистични, вели сопругот.

 

 

 

31.10.2013 - 14:12

најчитано сега