(ВИДЕО) Човек камила - може да испие повеќе од 3 литри вода одеднаш

Овој млад Африканец поседува единствена способност која во светот околу нас може да ја има само уште камилата. Тој е во состојба во желудникот да конзумира поголема количина на вода. На видеото може да се види како пие повеќе од три литри вода, а ако се земе во предвид дека просечниот волумен на желудникот изнесува 450 милилитри тогаш можеме слободно да кажеме дека ова што го прави ова момче е нешто неверојатно. 

 

 

31.10.2013 - 10:40

најчитано сега