Владата денеска на отчет пред пратениците

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 76. седница на чиј дневен ред се пратеничките прашања.

Секој последен четврток во месецот пратениците имаат можност да им поставуваат прашања на премиерот и министрите

31.10.2013 - 09:20

најчитано сега