ВИДЕО: Како Русин слуша музика

Ова само во Русија може да се види.  Погледнете како од преголемата моќ на звукот кој излегува од звучниот систем се тресе буквално цела кола, а металот од кој е изработена се витка и вратите треперат како листови на ветар. Звукот буквално уништува со својата моќ.

30.10.2013 - 14:14

најчитано сега