ФОТО: Вљубен до уши - и оставил љубовна порака на ѕид

Овој човек  ја искажал својата љубов кон својата девојка на еден нобичен начин. И  оставил љубовна порака на ѕид.

 

30.10.2013 - 13:56

најчитано сега