Топ 10 најлуди прашања за добивање виза

Повеќе не мораме да чекаме со часови пред нечии амбасади за да добиеме виза, барем што се однесува на повеќето амбасади.

Но кои се најлудите прашања кои можете да ги добиете кога поднесувате барање за виза. Еве некои кои патниците ги собрале на страницата IXPVisas.com!

1. Колку жени планирате да земете? (Блиски исток)

2. Опишете ги своите мустаци? (Мексико)

3. Дали сте биле во село во последните шест недели? (Австралија)

4. Од која страна на креветот спие вашата жена? (Америка)

5. Причина за посетата? Еден од понудените одговори е и „посета“ (Кина)

6.Во Индија ве прашуваат за вероисповед, но за да запишете „ниту една“, морате да заокружите „останато“ па запишувате „ниту една“.

7. Наведете три работи за... (прашањата се поставуваат на студените за да се провери дали навистина студираат).

30.10.2013 - 10:17

најчитано сега