ВИДЕО: Кој кого улови - Човеков скокна во вода во моментот кога рибата скокна на бродот

Снимката на овој риболовец кој на глава скокна во вода во моментот кога рибата скокна во чамецот за два дена ја прегледале речиси 800.000 луѓе. На видеото се гледа „епската “ борба на човекот и огромната риба. Брановите го клатеа чамецот, а риболовецот се труди да одржи рамнотежа и да не го испушти уловот. Неговите двајца пријатели му помагаат, но рибата едноставно не се предава. Во еден момент, рибата скокнала на палубата, што го шокираше еден од риболовците па тој на глава од чамецот дирекно се фрли во вода. 

 

 

30.10.2013 - 10:00

најчитано сега