Лажела дека татко и ја тепа за да биде хит - се „истакна“ македонската манекенка

Македонската манекенка Катерина Стојановска за весникот Вест велеше дека имала тешко детство и дека татко и ја малтретирал. Подоцна, на социјалните мрежи призна дека лажела за да си ја зголеми популарноста. 

 

29.10.2013 - 22:48

најчитано сега