ВИДЕО: Со песна побара премиерот Груевски да го вработи

Битолчанецот кој ги открива сите свои лични податоци во песната објавена на youtube бара премиерот Никола Груевски да му помогне да најде работа.

 

29.10.2013 - 14:47
Фото: 
youtube

најчитано сега