Груевски на Фејсбук: Ви благодарам!

„Ви благодарам“. Ова на своите 100.000 фанови им го напиша премиерот Никола Груевски на фејсбук. Тој е првиот политичар кој ја достигна оваа бројка на фанови.

Зад него е Бранко Црвенковски 49.000 фанови со а потоа е Зоран Заев со 38.000 поддржувачи на најпопуларната социјална мрежа.

29.10.2013 - 14:29
Фото: 
фејсбук

најчитано сега