Проститутка тврди: Џастин Бибер нема голем пенис!

Џастин Бибер уште еднаш ја шокираше светската јавност. Како што пренесува  „Cronicas“, Џастин напуштил еден клуб во Панама со 10 девојки, па и сами може да претпоставите дека потоа се случувало сешто со нив.

- Ме праша на англиски дали ја сакам неговата сперма. Бидејќи не разбирам англиски, пријателката се ми преведуваше. Потоа се сексавме околу еден час,  раскажала стриптизетата и додала дека тинејџерската атракција нема голем пенис па таа не била многу задоволна.

Бибер за услугите и дал 500 долари па се вратиле во клубот.

29.10.2013 - 11:36

најчитано сега