ВИДЕО: Ова е најсилниот човек на светот

Запознајте го човек на светот. Овој човек може да скрши монета со прсти но и со око…Со една рака дига автомобил…Петнаесет пати на ден има секс со своите 4 сопруги и тоа мора да го прави за да може нормално да живее. Погледнете...

 

29.10.2013 - 11:06

најчитано сега