Во собранието јавна и надзорна расправа на комисиите за политички систем и европски прашања

Во Собранието денеска Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците ќе одржи јавна расправа по Предлог законот за медијација.

Исто така, во македопнското Собрание и Комисијата за европски прашања ќе одржи надзорна расправа на тема „Користење на фондовите од Инструментот за претпристапна помош-ИПА во Република Македонија".

Седница ќе одржи и Комисија за финансирање и буџет на чиј дневен ред е Извештајот на Европската комисија за остварениот напредок на Република Македонија за 2013 година.

29.10.2013 - 10:01

најчитано сега