Цели 15 години не се видел со жената, а таа му роди син

Израелецот Амар Зибен е затвореник кој одслужува доживотна робја, тој успеал да ги надитри службите во затворот и да прошверцува сперма. Амар со својата сопруга се немаат видено цели 15 години, а таа денеска му родила син.

Во затворот каде ја отслужува казната Амар било забрането жените да ги посетуваат своите мажи.  32 - госишната Далал Зибен денеска родила здраво машко дете. Тие дваца иако се немаат видено цели 15 години сепак бебето е негово. Далал забременила со вештачко оплодување од спермата на својот маж.

Амар и Далал имале две ќерки но желбата била голема да имаат машко дете, но поради казната не успеале да си ги остварат своите соништа. Сеуште не е откирено како овој затвореник успаеал да ги надитри службениците во затворот и да прошверцува сперма.

29.10.2013 - 09:38

најчитано сега