ВИДЕО: Оваа жена тврди дека разговарала со Бог!

Кристал Мак-Веj од Оклахома која инаку била атеист, тврди дека разговарала со Бог, па станала голем верник.

Таа во 2009 година имала две минути клиничка смрт, и тврди дека во тие моменти разговарала со Бог.

-Секогаш верував дека Бог ме напуштил, дека не ме спасил и сакал. Сметав дека не постои“, вели Кристал.

Кога била однесена во болница поради  воспаление на панкреасот, имала клиничка смрт, и во тие две минути го видела Бог: - Стоев во прекрасна светлина и веднаш препознав каде сум. Знаев која сум. Уверена сум дека покрај мене имаше два ангели бидејќи не изгледаа како никој на Земјата. Бог ја прашал дали сака да се врати кај сопругот и децата и тогаш и рекол да оди онаму каде што ја чекаат.

Кристал не е првата личност која тврди дека комуницирала со Бог во состојба на клиничка смрт. 

29.10.2013 - 08:54

најчитано сега