ВИДЕО: Ќе загине ама пивото нема да го даде

Волтер Серпит од Охајо гледал телевизија кога во неговата куќа избил пожар. Тој и неговите пет возрасни деца веднаш ја напуштиле куќата, но, за кратко време тој се премислил и се вратил внатре. 

-Имав уште неколку пива внатре, па морав да се вратам по нив - вели Волтер.

27.10.2013 - 12:48

најчитано сега