Коњановски службено во Босилово

Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски денеска работно ќе го посети Босилово и ќе се сретне со градоначалникот на општината Љупчо Колев.

За време на престојот Коњановски ќе ја посети винарската визба „Далвина“ и ќе има средба со земјоделци од тој регион. 

27.10.2013 - 10:18
Фото: 
Влада.мк

најчитано сега