ФОТО: Цел ГТЦ во Скопје и се смееше на оваа девојка

Ја промашила гардеробата очигледно. И се разбира, некој веднаш се нашол да ја фотографира и да го сподели со јавноста она што го видел на екслаторот во ГТЦ во Скопје

26.10.2013 - 21:03

најчитано сега