Професорката се изрезили - наместо задачи им испрати разголени фотки

Студенти на Универзитетот во Ајова очекуваа задачи од својата професорка на своите е-маил адреси.

Дури 28 студенти останаа во шок, кога ја добија очекуваната порака. Наместо документ со решени задачи , си ја видоа својата убава професорка речиси гола.

Секако, фотографиите беа експресно раширени насекаде, а студентите си ги испраќале меѓу себе.

Професорката се извинила на Универзитетот, но најверојатно ќе остане без работа.

26.10.2013 - 20:57

најчитано сега