ВИДЕО: Мајката на Синиот ангел си го сака детето назад!

Жената која се верува дека е мајка на мистериозното русокосо девојче кое се појави во ромска населба во Грција, 35-годишната  Саша Русева, вели дека морала да ја остави ќерка си, но сега си ја сака назад.

-Не ја продадов  Марија ниту, пак, ја оставив. Последниве четири години не ја заборавив. Се молам за неа секој ден. Ја сакам назад, ја сакам назад, изјавила Саша која го родила првото дете на само 13 години. Немала пари за документи па ја оставила Марија кај една цимерка која требало подоцна да и ја прати Марија во Бугарија, но не го направила тоа.

Инаку, Марија го привлече вниманието на светската јавност кога беше пронајдена во ромска населба во Грција. 

25.10.2013 - 11:33

најчитано сега